Fornøyd etter Aurskog

TRN er godt fornøyd etter Aurskog Høland Rally. Det ble en durabelig kamp om seieren i klasse 9, etter SS 7 var det flere som kunne hente inn seieren, det skilte kun 14,4 sek mellom 1. og 9. plass.

Men det skulle kjøres to lange SS før seieren skulle deles ut.

Kampen sto mellom Sørli, Korsmo, Bredesen, Snartemo, Branes, Braaten med flere. Som dere skjønner var det tett fight. SS 8 skulle bli helt avgjørende i sluttstriden. Her falt den en etter den andre fra. Bråthen kom for fort inn i en 3’er og endte baklengs inn i ett av skogens størst trær. Dette medførte et tidstap på over 6 min + store skader på bilen. Bredesen opplevde at en felg delte seg i to, med den følge at det bar av veien. Det gikk hardt ut over forstilling og tannstang, slik at de ble stående i skogen.

Jahrmann som utrolig nok hadde kommet seg gjennom 7 stk SS fikk også en heftig avkjøring her, noe som resulterte i mye plate jobb på bilen før neste rally, og brutt løp.

Sørli og Korsmo var de som satset hardest og tok dermed kommandoen i løpet. Snartemo tok det litt for forsiktig på denne prøven og tapte 20 sek her, men hadde ikke gitt opp håpet.

Siste SS som var på hele 3,2 mil var igjen, og mye kunne ennå hende. Her ble det satset for fullt fra alle i klassen, og spenning helt til siste meter. Snartemo greide å ta inn 7,5 sekunder, dette holdt til tredje plass 15,9 sek bak vinner. Korsmo måtte denne gangen se seg slått av Sørli som vant, med fattige 2,8 sek. Bråthen slo til med beste til på denne prøva (6 sek før Snartemo), men med det store tapet på SS8 var han sjanseløs på en topplasering og endte på en 8 pass.

I klasse 10 vant Trond Maurtveit som eneste fullførende bil i klassen.
I klasse 11 ble det utklassings seier til Terje Krostofferen hele 1,44 min forran Kim Berg. Frank Tore Larsen tok tredje plassen. I klasse 12 ble det seier til Roger Jacobsen 36 sek forran Thomas Holbek og med Jack-Even Sigvartsen som de eneste som greide å fullføre.

Vi fikk tildelt et stort område på gresset rett ved bensin fyllingen, noe som var helt perfekt for oss. Her samlet alle nasjonal bilene seg, og det ble masse liv og røre. Vi sender en takk til AH rally for velvilje i denne forbindelse. TRN stilte også med representanter på serviceplassen, her ble det servert kaffe/saft og vafler (vi retter en stor TAKK til Torun Jahrmann) som hjalp oss med nystekte vafler hele dagen. Mange tok turen innom, men det kunne vært flere, så vi håper flere tar del neste gang. Vi fikk også noen nye medlemmer under dagen, noe som var veldig hyggelig. Samholdet i Nasjonal er meget sterkt, det kan de som hadde behov for hjelp under dagen skrive under på. Vi ønsker å fortsette med dette slik at det gode samholdet kan fortsette i mange løp fremover. Dette gjør det enklere for de som ikke har med seg et stort service team å få hjelp ved behov. Så dere som ennå ikke har tatt skrittet å melde dere inn i TRN, bør nå se fordelen i å være medlem og melde dere inn.

Eneste skår i gleden var at vi ikke greide å få opp resultat service. Dette prøver vi å ordne til neste rally, med eget mobilt nettverk. Det var mange som etterspurte dette, slik at dette vil bli prioritert. TRN vil med dette takke AH Rally for et flott gjennomført løp, alle deltagerne fra TRN som gjorde dagen spennende, og representantene fra TRN på service plassen.

Vi ses igjen under Rally Trøgstad.