Brdr. Bredesen – Rally Trøgstads uheldigste?

Med start nr 13 på døra bar det i vei under Rally Trøgstad. Målet var å følge de beste så godt det lot seg gjøre. Noe brødrene beviste i fjor. Men slik skulle det ikke gå denne gangen.

SS1 fløyt på bra og tiden var akseptabel, brødrene Bredesen var fornøyd men skulle de henge med måtte tempoet økes. Det bar i vei på SS 2 i bra tempo, det første spennende hoppet over gårdstunet gikk som planlagt. Men så skulle det fatale skje. Etter flere hopp og over et blindt krøn men påfølgende omgående 3V gikk det for fort. Det måtte gå galt i følge publikum på stedet. Etter et luftig svev med landing utenfor veien, bar det til skogs bokstavelig talt. Her var dessverre skogen hugget, og kun stubbene stod igjen. Noe som endte med en voldsom rulling. Volvo 240’en som en gang var i god stand skulle i løpet av noen sekunder bli forvandlet til to esker med spiker.

Så status etter endt Rally Trøgstad er en sommer med masse jobb. Her må det nytt karosseri til + en god del nye deler som må byttes. Alt gikk etter forholdene bra med brødrene Bredesen. Ett vondt kne og en øm vrist er alt som kan kalles skader. Så brødrene er ved godt mot og vil tilbake i skogen så fort økonomien og arbeidslysten tilsier dette. Så om noen har lyst, masse penger og masse Volvodeler liggende setter nok Morten pris på å bli kontaktet. Petter kommenterte, at dette var siste gangen de startet med start nr 13. Neste gang det skulle skje vil han be om et annet nummer.. Ser vi et snev av overtro Petter.

TRN ønsker Brødrene Bredesen lykke til, vi håper å se dere snarlig tilbake i skogen igjen, og håper dere ikke har blitt skremt av hendelsen.

Arne-Ingar Stulen