Resultater Blefjell Lodge Stage

Rallycup

Kl. 10 

Nok engang kjørte Mats Peder Hvambsahl og Lasse Berg inn til seier i kl. 10 og dermed tok de også med seg høyest poeng i TRNs Rallycup. De leder nå Rallycup overlegent, og har totalt 100 poeng.

Kristian Hvambsal Eriksen med kartleser Jonas Hvambsal Eriksen kjørte inn til en 2. plass her i Rallycup, og avanserte dermed fra en 6. til en 4. plass totalt. 

Christian Sagli og Ole Martin Sagli tok med seg poeng fra 3. plass i Rallycup, og avanserte fra en 3. til en 2. plass i Rallycup. 

Øvrig var det Jakob Hvambsahl Mikkelsen med kartleser Odd Aril Midtgård og Jarle Lippert med Frida Lippert, som som også fikk med seg noen poeng under Blefjell Stage og ligger nå plassert på hhv en 7. og 8. plass i Rallycup.

Kl. 13

Sveinung Mitseim og kartleser Ronny Christensen deltok også på Blefjell og kjørte der inn til en 3. plass i kl. 13. De fikk med seg høyest poengsum i Rallycup, og havnet dermed på en delt 2. plass i Rallycup. 

kl. 11/12

Her var det ingen TRN-medlemmer som deltok. 

VOC-cup

Kl. 17 

Jørgen Bondal med kartleser Mathias Rustand kjørte inn til en god 1. plass i kl. 17, og havnet på 27. plass på totallisten på Blefjell. De tok denne gangen også med seg høyest poeng, og avanserte da fra en 3. til en 1. plass i VOC-cup. 

Øvrig deltok også Morten Andre Brenna med kartleser Kariann Mobæk og Inge Gulbrandsen med Aina Osa, som også fikk med seg noen poeng i VOC-cup. 

Neste løp ut er Vårsleppet som er den 15. april. 

Før den tid holdes TRNs Årsmøte for 2022, og ikke minst premieutdeling og vandrepokalene – for hhv. «Årets Rallykonge 2022» + «Årets Kartleser 2022»!

Etterfulgt av foredrag med selveste Frank Tore Larsen, som blant annet skal fortelle om hva som er og har vært hans suksessoppskrifter. Vi ser frem til dette, og ønsker alle velkommen! 

TORSDAG 16. MARS KL. 18:00. Sted: TK Sport, Kolbrækveien 119, 3303 Hokksund. 

Ta gjerne med deg noen, uavhengig om medlemsskap i TRN! 

Gi beskjed snarest om antall, grunnet sitteplasser og enkel bevertning, takk! 

Send melding via FB messenger, epost post@rallynasjonal.no eller evt sms til 95463040/sekretær.

Vi sees! 

FOTO: JAS Foto
Jørgen Bondal og Mathias Rustand / VOC-cup kl. 17