Resultater etter Rally Elverum

Rally Elverum var årets første NM-runde, og poeng er nå beregnet. Følgende ekvipasjer ligger nå på 1. plass i Rallycup:

Klasse 10: Mats Peder Hvambsahl og kartleser Lasse Berg

Klasse 11: Jarle Lippert med kartleser Dyre Erling Fredriksen

Klasse 13: Stein Erik Brynildsen og kartleser Vemund Leivestad

Øvrig i klasse 10:

Kristian Hvambsal Eriksen med kartleser Jonas Hvambsal Eriksen kjørte inn til en 2.plass i Rallycupen på Elverum. Herbjørn Haug og kartleser Alina R Haug Drazkowski kjørte inn til en 3. plass.

Øvrig var det flere TRN-medlemmer som dessverre måtte bryte der, og dermed ingen poeng i Rallycupen.

I VOC-cup var det to ekvipasjer av TRN-medlemmer som deltok, hhv. Øystein Hansen med kartleser Lill Katrin Hansen og Anders Gjester med kartleser Tina Jeanette Olsen. Dessverre ble det brutt løp på de, og dermed heller ingen poeng å dele ut denne gang.

Neste løp er Lygnasprinten den 28. januar. TRN ønsker medlemmer lykke til under løpet!

NB! Medlemsavgift for 2023.

Husk at denne må være innbetalt for i år, før gyldighet av beregning og utdeling av poeng i Rallycup og VOC-cup. Når det gjelder kartlesere i de respektive bilene, må dette være innmeldt/betalt individuelt for at disse skal være med i kampen om poeng/premier og evt stikk i Vandrepokalen «Årets Kartleser 2023» !