Resultater etter Sørlandsprinten 2022

«Ref fra Sørlandsprintens FB-side: Da har støvet fått lagt seg etter gårsdagens rally, og vi som arrangerte løpet har fått kommet oss ned på jorden igjen. Vi følte at dette var ett veldig vellykket løp med strålende vær, blide deltakere og mange fantastiske folk som stilte opp frivillig til å passe bommer, skrive tider og passe på klokkene våre. Vi takker dere alle sammen for en fantastisk dag i de sørlandske skoger i Søgne og Marnardal. Vi håper dette kan gjentas i 2023.»

Full oversikt finner du under: TRN-CUPER > Resultater 

Rally-cup

Klasse 10:

Det var 4 ekvipasjer av TRN-medlemmer som deltok på Sørlandsprinten.

Torbjørn Eidså med Tommy Egeli i kartleserstolen kjørte inn til en 2. plass i kl. 10, og sanket dermed full pott i TRNs Rallycup med 20 poeng. Han ligger nå kun 3 poeng etter 4. plassen som innehas av Kristian Hvambsal, og bare 5 poeng etter 3. plassen som holdes av Christian Sagli.

Kim Anders Nyhus kjørte inn til en 3. plass på Sørland, og avanserte dermed opp fra 8. til 6. plass i Rallycup.

Klasse 11/12:

Det var èn ekvipasje fra kl. 11/12 som deltok på Sørlandsprinten.

Erik Nordahl med kartleser Malin Wear Nordahl, kjørte inn til en 3. plass og avanserte dermed opp til 2. plass i Rally-cupen med totalt 52 poeng. Han ligger nå kun 3 poeng etter leder Steffen Bjerknes.

Klasse 13:

Det var ingen TRN-medlemmer i kl. 13 som deltok.

VOC-cup

Klasse 17:

Her var det 2 ekvipasjer av TRN-medlemmer.

Tobias Bjerland med kartleser Reidar Bjerland kjørte inn til en 1. plass på Sørlandsprinten, og avanserte dermed til 2. plass i VOC-cup, nå med totalt 55 poeng.

Det er fortsatt Ole Morten Korsmo med kartleser Tore Hellerud som leder, med totalt 75 poeng.

Neste løp er Rally Larvik 13. august.

God sommer!

Foto: JAS Foto