Status etter Sørland og før Aurskog

Resultater i Rally- og VOC-cup er nå beregnet og oppdatert etter Rally Sørland.

Full oversikt finner du under: TRN-CUPER > Resultater.

Rally-cup

Klasse 10:

Mats Peder Hvambsahl med codriver Lasse Berg kjørte inn til en 1. plass på Rally Sørland og ligger nå i ledelse i TRN Rally-cup, med totalt 87 poeng. Morten Karlsen-Haugen med co-driver Nina Maria Koblinger måtte dessverre bryte løpet og står da fortsatt med 67 poeng og en 2. plass. Kristian Hvambsal kjørte inn til en 2. plass på Sørland, og med det har han totalt 65 poeng og ligger nå på en 3. plass i Rallycup.

Klasse 11:

Steffen Bjerknes hadde en avkjøring på SS1 på Sørland og måtte bryte, men beholder fortsatt 1. plassen i cupen, med totalt 55 poeng. Øvrig var det ingen andre TRN-medlemmer i hhv klasse 11 og 12, som deltok under Rally Sørland. Jarle Lippert ligger fortsatt på 2. plass med totalt 35 poeng og Erik Nordahl på en 3. plass med totalt 12 poeng.

Klasse 13:

Even Moan og codriver Glenn Bjørnrud kjørte inn til en 2. plass på Rally Sørland, og beholder fortsatt 1. plass i cupen med totalt 55 poeng. Martin Nygård kjørte inn til en 1. plass på Sørland, og avanserte til en 2. plass med totalt 60 poeng. Per Arne Enger måtte dessverre bryte Sørland, og falt med dette ned til en 3. plass i cupen.

VOC-cup

Klasse 17:

Ole Morten Korsmo deltok ikke på Sørland, men ligger fortsatt i ledelse i VOC-cup med totalt 55 poeng. Tobias Bjerland kjørte inn til en 1. plass på Sørland, og ligger nå på en 3. plass i VOC-cup med totalt 35 poeng. 2. ekvipasje av TRN-medlemmer som deltok på Sørland var Jan Fredrik Bonden, som kjørte inn til en 2. plass der og sanket dermed 15 poeng her og ligger nå på en delt 4. plass i VOC-cup.

Til helgen, lørdag 11. juni, kjøres NM-runde Aurskog-Høland.

Vi ønsker alle lykke til!

Foto: Norsk Motorsport Supporter Team