TRN C-fører Cup etter vintersesong

Da har snøen forsvunnet, i alle fall i lavlandet på Østlandet og vintersesongen er over for i år. TRN C-fører Cup har i år hatt mange deltagere noe som lover godt for rekrutteringen i Nasjonale klasser.

Hittil i år har 28 stk tatt poeng i Cup’en, ikke alle av disse er for øyeblikket TRN medlemmer, men det er det jo enkelt å gjøre noe med. Eneste kriteriet for å delta i TRN C-fører Cup er at man er TRN medlem og kjører i klasse 10 – 12 . Medlem blir man enklest ved å klikke på linken fra menyen over. Fyll inn nødvendig data og klikk send, så er dette på plass.

Årets Cup består av alle løp på terminlista, av disse er de 6 beste løpene tellende. Så her er det muligheter for de fleste, selv om man ikke ønsker å kjøre alle løpene gjennom en sesong.

Første løpet i årets TRN C-fører Cup startet med Sigdalsrally (dette siden Rally Hokksund desverre ble avlyst). Her var det ikke ukjente Georg Gjertsen som stakk av med seieren. Georg kjørte inn til 2 plass i 2013 og begynner å få god rutine. Karin Elise Fossen, en annen Clio kjører kjørte inn til andre plass, mens Andreas Schøyen (Almere) ble nr 3.

Andre runde (Mountain Rally) var det Andreas Schøyen som trakk det lengste strået og hanket inn seieren.

Under Rally Hadeland som var tredje runde var igjen Georg Gjertsen tilbake på topp tett fulgt av lokalførerne Kim Johansen og Dan Henning Østheim.

Femte runde Vintersprinten ble også desverre avlyst pga dårlig føre.

Tilbake var gode gamle Rally Finnskog med todagers løp og etapper til langt ut i nattetimene på fredag. Her var det Kim Johansen som gikk seirende ut, tett fulgt av Kristian Furuseth, Morten Fossum og Karin Elise Fossen på de neste plassene.

Vinter sesongen avsluttes i tradisjons tro med Numedals rally, som i år ble kjørt på supre forhold med Nasjonal startende først. Noe som gjorde at en Nasjonalbil klarte å totalvinne årets Numedals rally. Lokalfører Jan Egil Halland i sin ikke ukjente BMW M3 klarte kunststykke etter at den ene favorittten i 4wd etter den andre fikk problemer. Men for å komme først i mål må man fullføre. For TRN C-fører Cup sin del var det Kjetil Sandbæk som ble best, fulgt av Anders Angeltvedt, Kim Johansen og Dan Henning Østheim.

Med dette ser dermed resultatlista slik ut etter fullført vintersesong.

Kim Johansen leder med 73 poeng, fulgt av Georg Gjertsen 64, Andreas Schøyen 44, Karin Elise Fossen 41 og Dan Henning Østheim 40.

Vi har også i år vært så heldige at vi har fått med oss Verdal & Trysnes mur og betongarbeid, Gundersen Motorsport AS og TRN som sponsorer for øyeblikket. Det vil si at det frem til nå ligger 80.000,- i premie potten. Det er fortsatt plass til flere sponsorer her, slik at om noen ønsker å være med på å løfte rekrutteringen i Nasjonale klasser er det bare å melde i fra til undertegnede. Alle bidrag tas i mot med takk, være seg økonomisk, gavepremier eller andre kreative løsninger. Her er ingenting for stort, ei heller for lite.