TRN med over 100 medlemmer!

Det nye styret i TRN, eller Team Rally Nasjonal, har jobbet hardt med medlemsrekruttering den siden nyttår. Medlemstallet er oppe i 103, og stadig økende. – Nå blir vi en kraft å regne med, sier Styreleder Ole-Martin Lundefaret.

– TRN (Team Rally Nasjonal) har gjort en god jobb for nasjonal de siste årene, men vi i det nye styret følte at det var på tide å gire opp et gir, og trå klampen i bånn, styreleder Ole-Martin Lundefaret virker meget fornøyd, etter at de nye medlemstallene er offentliggjort.

Men det er ikke bare å kjøre med gassen i bånn som er planen

– Skal vi kunne kjempe nasjonal sin sak, og sørge for at nasjonalførererne blir møtt med den respekt de fortjener, så må vi stå mange sammen. Derfor var det viktigste å jobbe opp igjen medlemsmassen. Her er det spesielt styremedlemmet Arne Ingar Stulen, med hjelp fra Ken Berg, som har gjort en fantastisk jobb. Med så mange medlemmer, blir vi en kraft og regne med, fortsetter Lundefaret!

Denne medlemsmassen skal blant annet brukes til å gjøre fremtiden mer sikker for løpsarrangører.

– Det vi skal jobbe med nå er et tettere sammarbeid mot løpsarrangører. Hvis vi kan garantere et stort antall deltagere, som trygger deres økonomiske satsing, så bør vi høste noen fordeler av det.

Arbeidet er allerede i gang

– Vi starter i det små med de førstkommende rallyene, så vil vi utvikle dette etter hvert.

Mot sommeren har TRN meget spennede planer

– Vi skal lage et TRN Grand Prix. Hvilket løp det blir, avhenger av hvilken arrangør som stiller med de beste betingelsene. Men vi har planer om TV-deking, prispenger, og kjente førere. En del av sponsorpakka er allerede på plass.

Men det er også en alvorligere side

– Men det er klart, skulle Team Rally Nasjonals medlemmer, som nå teller over 100 stykker, ikke bli hørt på i det hele tatt. Så er det naturlig at vi kommer til å aksjonere. Men først og fremst skal vi jobbe for å få så mange nasjonalbiler ut på skauen som mulig, og for at løpsarrangørene skal få så mange biler til start som mulig. Norges råeste rallyklasse skal bli enda råere, helt verst rett og slett!