TRN-medlemmer: Vent med kjøp av grus- og asfaltdekk!

Styret i TRN er i dialog med Kumho, og vi er i ferd med å forhandle frem utrolig gode priser på dekk. Konkrete priser er ikke helt avklart ennå, men forventes å bli ned mot halvparten av et Pirelli eller Michelin-dekk!

Martin Stenshorne brukte Kumho på grus og asfalt i fjor, og sikret tittelen i N4, og fortsetter med samme dekkoppsettet i år. Han som kom nærmest var Sveinung Bieltvedt, også han kjørte Kumho på grus – og vil fortsette med det i år. Det er disse dekkene TRN-medlemmer kan få til ekstremt gode priser!

– Vi er i løpende dialog, og det virker utrolig positivt. Jan Erik Åseth hos Motorsport Service AS har lagt merke til den eksplosive medlemsveksten i TRN, og vil innlede et sammarbeid, sier Ole-Martin Lundefaret, styreleder i Team Rally Nasjonal.

– Prisene blir klare i løpet av kort tid, og forventes ned mot halvparten av et Pirelli- eller et Michelin-hjul, noe som er helt rått!

Dekkene leveres i dimensjonene 175/70-15, 195/65-15, 195/70-15 og 205/65-15, og i gummiblandingene Supersoft, Medium, og Hard.

– TRN kommer i tillegg til førere i klasse 9 og 10, bruke Martin Stenshorne som dekkekspert, for å rettlede utøvere slik at de kjøper riktig dekk med riktig størrelse og gummiblanding. Det er for eksempel mange som klarer seg med et 195-dekk, fordi at det ruller mye lettere enn et 205. Av gummiblandinger er det medium og hard som er mest aktuelle, sier Lundefaret.

– Vi jobber videre mot et TRN Grand Prix i løpet av sommersesongen, og da er det mye sansynlig at Kumho blir med og sponser. Vi kommer til å ha fokus på bredden i premieringen, slik at de som ikke kriger helt i toppen også skal ha mulighet til å vinne noe, fortsetter styrelederen.

– Konkrete priser og avtaler med Kumho kommer til å foreligge innen kort tid, dette er kjempespennende, avslutter Lundefaret.