Resultater etter første løp i TRN-Cup 2010

Rally Hokksund var første løp i TRN-Cup 2010, som er en utvidelse av 2009 Rally Kongen. Cup’en består i år av tre løp. Et løp på snø (Rally Hokksund), et løp på grus (Rally Trøgstad) og et løp og finalen på asfalt (Rally Soknedal). TRN-Cup arrangeres av Team Rally Nasjonal og er for TRN medlemmer.

Pr. i dag er det for få medlemmer bland kartleserne slik at om det ikke blir flere her vil cup’en kun omhandle sjåførene. Så her er det bare for kartlesere å melde sin interesse.. Det vil bli fine premier til vinneren av Cup’en. For øyeblikket stiller Gundersen Motorsport opp med premie til vinner av Cup’en, men vi håper å ha flere samarbeidspartnere på plass allerede til Rally Trøgstad, slik at det kanskje blir noen gavepremier som kan trekkes ut allerede der. Det kåres en vinner i TRN-Cup men poengene tas klassevis slik at det skal bli så rettferdig som mulig. Skulle det oppstå at mange har samme poengsum etter Rally Trøgstad må vi vurdere å bruke poengskala 2 ut fra ant. pr. klasse.